Feather Down Landgoed Volenbeek

Feather Down Landgoed Volenbeek is een Accomodatie gelegen aan Oude Telgterweg 229 in Ermelo.

Meer informatie over Feather Down Landgoed Volenbeek in Ermelo

Reserveer nu je verblijf in 2024 voor 30 november met onze flexibele boekingsgarantie en slechts £100 aanbetaling! Ontdek Landgoed Volenbeek in Ermelo, Gelderland. Deze melkveehouderij heeft ongeveer 50 koeien, die dagelijks met veel plezier verzorgd worden door boer Wouter, Thea en hun kinderen. Je tent is gelegen op een prachtige plek, met aan de achterkant een bos en aan de voorkant uitzicht op de weide waar de koeien grazen. Huur een fiets en ontdek de groene omgeving! Ook zijn er in de buurt toeristische attracties zoals het Kröller Müller Museum, Walibi en De Hoge Veluwe. Op het landgoed zelf kun je wandelen door het bos, hutten bouwen en bomen beklimmen. De kinderen kunnen spelen in het bos of helpen met het verzorgen van de koeien. Er is een eerlijk winkeltje waar je verse groenten kunt kopen en een pizzaoven waar je zelf pizza kunt maken. Er zijn ook verschillende dieren te vinden, zoals kippen, katten, konijnen, kalveren, lammetjes, cavia's, alpaca's en natuurlijk koeien. Boek nu je verblijf en geniet van een ontspannen vakantie op Landgoed Volenbeek!

Wil je weten wat Feather Down Landgoed Volenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feather Down Landgoed Volenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feather Down Landgoed Volenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feather Down Landgoed Volenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Feather Down Landgoed Volenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feather Down Landgoed Volenbeek

Bezoekers bekeken ook