Fit Living

Fit Living is een Personal trainer gelegen aan Nijverheidsweg 10 J in Putten.

Meer informatie over Fit Living in Putten

Bij Fit Living kun je terecht voor persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken op het gebied van fitness en gezondheid. Ze bieden verschillende programma's op maat aan, zoals personal training, bodytec training en small group training. Naast uitdagende workouts krijg je ook een op maat gemaakt voedingsplan via hun app. Er zijn verschillende manieren om fit te worden en blijven, zoals personal training op locatie of aan huis, bodytec training, personal boxing, bokszaktraining en small group training. Het team van Fit Living zorgt ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en biedt 7 zekerheden. Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn. Neem vrijblijvend contact op via het formulier of telefonisch op 0341 700 224.

Wil je weten wat Fit Living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Fit Living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Living

Bezoekers bekeken ook