FitPower24/7 Putten

FitPower24/7 Putten is een Sportschool gelegen aan Hoge Eng West 10 in Putten.

Meer informatie over FitPower24/7 Putten in Putten

FitPower24/7 Putten is een fitnessclub met een groot aanbod aan faciliteiten. Ze bieden personal training aan, waarbij ze niet alleen helpen met de training, maar ook met voedingsadvies. Daarnaast hebben ze een nieuwe groepsles speciaal voor zwangere vrouwen. Bij FitPower24/7 Putten kun je sporten wanneer het jou uitkomt in een ongedwongen clubsfeer. Het team van FitPower24/7 Putten helpt je om je doelen te bereiken door middel van moderne apparatuur, persoonlijke begeleiding en gratis trainingsschema's. Ze hebben het meest complete aanbod aan fitness in de regio, met groepslessen zoals Les Mills, Zumba en RPM. Je kunt kennismaken met de faciliteiten door een gratis dagpas aan te vragen. FitPower24/7 Putten is 24/7 geopend en je kunt hen volgen op Instagram. De contactgegevens van de fitnessclub zijn ook vermeld.

Wil je weten wat FitPower24/7 Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitPower24/7 Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitPower24/7 Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitPower24/7 Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar FitPower24/7 Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitPower24/7 Putten

Bezoekers bekeken ook