Fluit & Kruid

Fluit & Kruid is een Winkel gelegen aan Dorpsstraat 27 in Putten.

Meer informatie over Fluit & Kruid in Putten

Fluit & Kruid is de groene hotspot van de Veluwe. In hun winkel kun je terecht voor duurzame cadeaus, een kopje koffie of thee in de tearoom, een afternoontea en workshops. Ze verkopen biologische, vegan en natuurlijke producten en willen iedereen inspireren om een keuze te maken die goed is voor mens, dier en de natuur. Daarnaast kun je bij hen genieten van koffie, thee en taart, en hebben ze een 100% glutenvrije keuken. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ze hebben ook extra koopavonden op 17 en 24 november, 8 en 15 december, en zijn gesloten op 1e kerstdag, 2e kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, 2 en 3 januari. Fluit & Kruid zet zich in voor duurzaamheid, lokaal, biologisch, verpakkingsvrij en tegen verspilling. Ze willen laten zien dat een kleine verandering een groot verschil kan maken en hopen een bewuste levensstijl makkelijker te maken. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06-83643560 of via e-mail info@fluitenkruidputten.nl.

Wil je weten wat Fluit & Kruid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fluit & Kruid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fluit & Kruid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fluit & Kruid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Fluit & Kruid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fluit & Kruid

Bezoekers bekeken ook