FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen

FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Stationsstraat 116 in Putten.

Meer informatie over FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen in Putten

FoxiBikes is een bedrijf dat vierwielige e-bike fietsen aanbiedt die gericht zijn op comfort, veiligheid en vrijheid. Ze hebben zowel zitfietsen als semi-ligfietsen die voor iedereen geschikt zijn. Deze fietsen zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort of een sportievere ligfiets met een perfecte zit. Ze zijn ook ideaal voor mensen die zich niet langer veilig of prettig voelen op een gewone fiets of e-bike. De Sitibike en Spidibike zijn geen aangepaste fietsen, maar een uniek concept van een vierwielfiets met de functionaliteiten van een e-bike. Ze bieden ook verschillende uitvoeringen, zoals de Lowrider met een extra lage instap en de aluminium Light-versie. Geïnteresseerd? Neem contact op en maak een proefrit met een van de vierwielige fietsen. Het is zelfs mogelijk om de fiets vergoed te krijgen door de WMO of via de 'fiets van de zaak' regeling. Daarnaast biedt FoxiBikes ook de mogelijkheid om de fietsen te leasen of huurkopen. Ze zijn gevestigd in Putten, Gelderland en leveren aan particulieren, bedrijven, resellers en zorginstellingen.

Wil je weten wat FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FoxiBikes stabiele zitfietsen en ligfietsen

Bezoekers bekeken ook