G. Timmer Totaalbouw

G. Timmer Totaalbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Damstraat 51 in Putten.

Meer informatie over G. Timmer Totaalbouw in Putten

G. Timmer Totaalbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in totaalbouw, nieuwbouw, verbouw, onderhoud en verduurzaming van huizen. Ze bieden vakwerk op maat en denken graag met de klant mee. Als u plannen heeft voor een nieuw huis, schuur, garage of overkapping, kunnen zij u adviseren en regelen zij alles tot in de puntjes. Ook voor verbouwingen, zowel groot als klein, staan ze klaar. Ze kunnen bijvoorbeeld een interne verbouwing, aanbouw, badkamer- of keukentegels leggen. Daarnaast kunnen ze ook op maat gemaakte overkappingen en veranda's maken. Het bedrijf is te bereiken via telefoonnummer 06-45710940 en het e-mailadres info@gtimmertotaalbouw.nl. Ze zijn gevestigd aan de Van Damstraat 5 in Putten.

Wil je weten wat G. Timmer Totaalbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G. Timmer Totaalbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G. Timmer Totaalbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G. Timmer Totaalbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar G. Timmer Totaalbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G. Timmer Totaalbouw

Bezoekers bekeken ook