Gereformeerde kerk Putten

Gereformeerde kerk Putten is een Kerk gelegen aan Achterstraat 39 in Putten.

Meer informatie over Gereformeerde kerk Putten in Putten

Een open en gastvrije geloofsgemeenschap, de Gereformeerde Kerk in Putten, organiseert het jeugdwerk genaamd Get Together. Op 11 november is er een kledingruilbeurs, na het succes van de eerste editie. Op woensdag 1 november is er een speciale kinderdienst in het kader van Dankdag. Daarnaast zijn er populaire podcasts beschikbaar zoals Bijbel-in-één-jaar, Zij Lacht en Dagvers. Ook is er een agenda met verschillende activiteiten, waaronder de kledingruilbeurs op 11 november. De geloofsgemeenschap richt zich op de jeugd, volwassenen van 25-75 jaar en ouderen van 75+. Er is ook een diaconie aanwezig.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Gereformeerde kerk Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk Putten

Bezoekers bekeken ook