Rectificatie publicatie ontwerpbestemmingsplan Kerkstraat 61B, Putten

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Rectificatie publicatie ontwerpbestemmingsplan Kerkstraat 61B, Putten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van 2 november tot en met 13 december ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Kerkstraat 61B. Het plan maakt de ontwikkeling van 1 woning mogelijk. De woning vervangt het bestaande bedrijfspand. De parkeerplaatsen worden gerealiseerd op eigen terrein.Over dit ontwerpbestemmingsplan verscheen op 1 november een publicatie. In deze publicatie stond echter niet het juiste ‘IMRO nummer’ behorend tot het bestemmingsplan. Dit had moeten zijn: NL.IMRO.0273.BP78420PM-0001. Door dit nummer in te voeren kunt u het ontwerpbestemmingsplan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt ook zoeken op adres.Het ontwerpbestemmingsplan is ook op afspraak digitaal in te zien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0341) 356 804. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen naar dit telefoonnummer.Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan digitaal door een e-mail te sturen naar info@putten.nl.Maar het kan ook per post, gericht aan Postbus 400, 3880 AK Putten. Het indienen van een mondelinge zienswijze kan op afspraak. Voor het maken van deze afspraak kunt u gebruik maken van de genoemde communicatiekanalen. Of door te bellen naar (0341) 359 611.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 09-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. gmb-2023-475020

Gerelateerde berichten