Ontwerp bestemmingsplan Koekamperweg 6, Putten

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan Koekamperweg 6, Putten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van 14 december 2023 tot 25 januari 2024 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Koekamperweg 6”. Het gaat om het omzetten van de agrarische bedrijfsbestemming naar een niet-agrarische bedrijfsbestemming, waarbij opslag als functie wordt toegestaan.Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGKoekamper6-ON01 U kunt ook zoeken op adres. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer. Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan digitaal via info@putten.nl of per post via Postbus 400, 3880 AK Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. gmb-2023-531542

Gerelateerde berichten