Ontwerpbestemmingsplan ‘Tuilse Put (ongenummerd), Haaften’, gemeente West Betuwe

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘Tuilse Put (ongenummerd), Haaften’, gemeente West Betuwe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van West Betuwe maken bekend dat met ingang van woensdag 20 december 2023, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan “Tuilse put ongenummerd, Haaften”, gemeente West Betuwe, gedurende zes weken ter inzage ligt.Toelichting op de planstukken.Aan de Tuilse Put in Haaften, heeft de initiatiefnemer aan de gemeente verzocht om een restaurant te realiseren met een buitenterras. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Betuwe heeft aangegeven positief tegenover deze ontwikkeling te staan.Raadplegen planstukken.De planstukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan heeft het plan-identificatienummer: NL.IMRO.1960.HAATuilsePutong-ONT1.De ter inzage gelegde stukken kunt u verder op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van West Betuwe, bezoekadres Kuipershof 2 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 0345 728800. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nlReageren.Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m dinsdag 30 januari 2024) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken met het klantencontact-centrum van de gemeente West Betuwe: telefoonnummer (0345) 728800.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. gmb-2023-541402

Gerelateerde berichten