Reguliere procedure - aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een nieuw bos, Voorne Putten - Brielse Meer 1

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Reguliere procedure - aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een nieuw bos, Voorne Putten - Brielse Meer 1.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een nieuw bos, Voorne Putten - Brielse Meer 1 De gemeente Voorne aan Zee heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanleggen van een nieuw bos, Voorne Putten - Brielse Meer 1.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 29-02-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk voor 24 mei 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. gmb-2024-102155

Gerelateerde berichten