Aanvraag vergunning voor het bouwen van een casco fietsenstalling, het aanpassen van de entree en het dichtzetten van de roltrapsparing en put aan Laat 143 te Alkmaar

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een casco fietsenstalling, het aanpassen van de entree en het dichtzetten van de roltrapsparing en put aan Laat 143 te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT1811ED143Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Laat 143 Alkmaar: het bouwen van een casco fietsenstalling, het aanpassen van de entree en het dichtzetten van de roltrapsparing en put Datum ontvangst: 21 december 2023.Zaaknummer: 0000597068Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op verzoek via onze website met vermelding van het zaaknummer en het adres waar de aanvraag over gaat.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 11-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. gmb-2024-18881

Gerelateerde berichten