GrandCafe de Huiskamer

GrandCafe de Huiskamer is een Restaurant gelegen aan Achterstraat 1 in Putten.

Meer informatie over GrandCafe de Huiskamer in Putten

Sinds 6 november 2019 zijn Martin en Ali Koele de nieuwe eigenaren van Grandcafé 2Brothers. Ze hebben besloten om de naam te veranderen naar Grandcafé de Huiskamer, omdat ze willen dat iedereen zich thuis voelt in hun huiskamer, ongeacht leeftijd. Ze zijn ook actief op social media en hebben een menu beschikbaar. Daarnaast zijn ze geopend vanaf een bepaald tijdstip en hebben ze verschillende nieuwsupdates. Voor feesten en evenementen kunnen mensen bij hen terecht en ze bieden verschillende arrangementen aan. Voor meer informatie kunnen mensen langskomen in het Grandcafé of contact opnemen via e-mail of telefoon. De locatie van Grandcafé de Huiskamer is Achterstraat 1, 3882 AE, Putten.

Wil je weten wat GrandCafe de Huiskamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GrandCafe de Huiskamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GrandCafe de Huiskamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GrandCafe de Huiskamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar GrandCafe de Huiskamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GrandCafe de Huiskamer

Bezoekers bekeken ook