Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V.

Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. is een Grondverzet gelegen aan Vleessteeg 1 in Putten.

Meer informatie over Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. in Putten

GVT Veld is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in grondwerk, met name in kabelinfrastructuur. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en is gekwalificeerd met VCA, ISO 9001 en CKB. Ze hebben goed opgeleide vakmensen in dienst en beschikken over hun eigen materieel, waardoor ze flexibel kunnen werken. Op dit moment zijn ze op zoek naar een gemotiveerde collega in de kabelinfra. GVT Veld is trots op al hun projecten en streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarnaast heeft het bedrijf een dochteronderneming genaamd Huveko, die grondverzetmachines verhuurt en verkoopt. Ten slotte zijn er ook nog enkele nieuwsberichten op hun website te vinden, zoals "CKB kabel leggen" en "Ploeteren in de prut".

Wil je weten wat Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Grondwerk en Kraanverhuur Van 't Veld B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grondwerk en Kraanverhuur Van ’t Veld B.V.

Bezoekers bekeken ook