Guliker's Gas- en Oliehandel BV

Guliker's Gas- en Oliehandel BV is een Tankstation gelegen aan Ambachtstraat 16 in Putten.

Meer informatie over Guliker's Gas- en Oliehandel BV in Putten

In 1937 begon de eerste generatie Guliker met de verkoop van olie en propaan in Putten. Het motto van de oprichter was altijd om de klant als koning te behandelen. Hoewel de tijd is veranderd, is dit motto hetzelfde gebleven. Het assortiment is wel uitgebreid, maar de focus blijft liggen op het leveren van producten en diensten waar de klant behoefte aan heeft. Guliker verkoopt onder andere brandstoffen als Euro 95/E10, diesel, LPG, Super 98, HVO 100, Blauwe Diesel 20, en oliën zoals AdBlue. Daarnaast sponsort Guliker de jeugd van OMS, KV de Meeuwen en Rood-Wit '58 en biedt het scherpe tarieven aan via de sporttankpas. Ook is Guliker overgestapt op groene propaan om bij te dragen aan een mooie en schone toekomst. Klanten kunnen profiteren van voordelige acties en tegelijkertijd goede doelen en verenigingen steunen. Guliker heeft tankstations in Putten en Nieuwaal, waar klanten welkom zijn om te tanken en producten aan te schaffen. Het team van Guliker staat altijd klaar om te helpen.

Wil je weten wat Guliker's Gas- en Oliehandel BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guliker's Gas- en Oliehandel BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guliker's Gas- en Oliehandel BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guliker's Gas- en Oliehandel BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Guliker's Gas- en Oliehandel BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guliker’s Gas- en Oliehandel BV

Bezoekers bekeken ook