HEMA Putten

HEMA Putten is een Warenhuis gelegen aan Verlengde Dorpsstraat 8 in Putten.

Meer informatie over HEMA Putten in Putten

Bij HEMA Putten kun je terecht voor verschillende producten, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en zelfs een restaurant. Als je iets bestelt via de webshop, kun je ervoor kiezen om het thuis te laten bezorgen of om het in de winkel op te halen. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je bij afhalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Het retourneren van artikelen is ook mogelijk, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kun je bij HEMA Putten duurzame apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Als je een ander HEMA filiaal zoekt, zijn er verschillende nabijgelegen locaties, zoals HEMA Harderwijk, HEMA Barneveld en HEMA Amersfoort Vathorst.

Wil je weten wat HEMA Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar HEMA Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Putten

Bezoekers bekeken ook