Hersteld Hervormde Gemeente Putten

Hersteld Hervormde Gemeente Putten is een Hervormde kerk gelegen aan Henslare 2 in Putten.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Putten in Putten

De Hersteld Hervormde Gemeente Putten is een jonge gemeente die in 2004 is ontstaan en behoort tot de Hersteld Hervormde Kerk. De gemeente heeft meer dan 1100 leden, waarvan 45% jonger is dan 30 jaar. De gemeente baseert haar geloofsovertuiging op de Bijbel en belijdt ook de apostolische geloofsbelijdenis, de geloofsbelijdenis van Nicea en de geloofsbelijdenis van Athanasius. Daarnaast hecht de gemeente waarde aan de Heidelbergse Catechismus, de Catechismus van Genève, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels. Op de website van de gemeente zijn foto's te vinden van recente evenementen, zoals de Boeldag, bloemenmarkt en kerstviering. Ook zijn er berichten te lezen en is er een overzicht van aankomende activiteiten, waaronder een tuingroep en verschillende clubs en verenigingen. Daarnaast kunnen na het inloggen kerkdiensten beluisterd worden en is er meer informatie te vinden over de gemeente.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Putten

Bezoekers bekeken ook