Hervormde Gemeente Putten

Hervormde Gemeente Putten is een Hervormde kerk gelegen aan Kerkplein 11 in Putten.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Putten in Putten

De Diaconie heeft een gift van € 12.000 ontvangen van de vrijwilligers van de Snuffelhal. Het geld zal worden besteed aan twee doelen. Op zondag 29 oktober zal er in de Oude Kerk aandacht worden besteed aan de reformatie. Vergeet niet om op zondag 29 oktober de klok een uur terug te zetten, want dan gaat de wintertijd weer in. De Aker is op zoek naar een bedrijfsleider voor een fulltime functie. Op zaterdag 28 oktober wordt er een inzameling gehouden voor de Voedselbank bij de Andreaskerk. Het College van Diakenen organiseert een noodhulpcollecte voor Afghanistan. Op vrijdagavond 13 oktober zullen de kerkklokken luiden als teken van steun aan Israël. Er is een vacature voor een jeugdwerkadviseur en er wordt een reünie georganiseerd voor de Bijbelkring voor vrouwen. Er wordt opgeroepen voor vrijwilligers voor inloophuis 't Hart van Putten. Er is een groep Roemenen uit Viisoara op bezoek geweest en er wordt een lichtjestocht georganiseerd op 4 november als teken van hoop.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Hervormde Gemeente Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Putten

Bezoekers bekeken ook