Het Houtdeel

Het Houtdeel is een Meubelmakerij gelegen aan Wallenbergstraat 5 in Putten.

Meer informatie over Het Houtdeel in Putten

Het Houtdeel is het perfecte adres voor al je interieurbehoeften. Ze bieden maatwerk met liefde en vakmanschap. Het houtwerk wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsmanagement, meubels, vloeren en antiek. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en gebruiken ze alleen FSC-gecertificeerd hout. Alles wat ze maken is ambachtelijk, dus je krijgt altijd een uniek meubel. Het aanbod van Het Houtdeel is divers, van keukens op maat tot tafels, vloeren en antiekrestauratie. Ze kunnen zelfs meubels op maat maken in elke gewenste houtsoort en kleur, en traprenovaties uitvoeren. Ze hebben al meer dan 100 tevreden klanten en je kunt ze volgen op Instagram voor inspiratie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief. Je kunt Het Houtdeel vinden op het adres Smitspol 9T3861 RS Nijkerk en contact met hen opnemen via telefoonnummer 06-38484969 of e-mailadres info@hethoutdeel.nl.

Wil je weten wat Het Houtdeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Houtdeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Houtdeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Houtdeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Het Houtdeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Houtdeel

Bezoekers bekeken ook