Het Kachelhuus Tomassen

Het Kachelhuus Tomassen is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Huinerenkweg 6 in Putten.

Meer informatie over Het Kachelhuus Tomassen in Putten

Het Kachelhuus Tomassen is een winkel gespecialiseerd in elektrische haarden, houtkachels, schouwen en rookkanalen. Op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober zijn ze gesloten vanwege ziekte, maar ze hopen de klanten later weer te verwelkomen. Momenteel zijn terraskachels erg populair en ze hebben een uitgebreid assortiment aan modellen. Het Kachelhuus Tomassen heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming en biedt ook accessoires en onderhoudsartikelen aan. De openingstijden van de showroom zijn op vrijdag van 09:00-12:00 uur en 13:30-17:30 uur, en op zaterdag van 09:00-16:00 uur.

Wil je weten wat Het Kachelhuus Tomassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kachelhuus Tomassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kachelhuus Tomassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kachelhuus Tomassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Het Kachelhuus Tomassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kachelhuus Tomassen

Bezoekers bekeken ook