Historisch Museum "De Tien Malen"

Historisch Museum "De Tien Malen" is een Museum gelegen aan Garderenseweg 97 in Putten.

Meer informatie over Historisch Museum "De Tien Malen" in Putten

Het historisch centrum van Putten is een interessante plek om te bezoeken. In het museum "De Tien Malen" kun je het verleden van Putten ontdekken. Het museum is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. Op dit moment is er een tijdelijke expositie genaamd "Hooggeëerd publiek...komt dat zien, komt dat zien" over honderd jaar circusspeelgoed. Boven in de archeologiezaal wordt er informatie gegeven over de ijstijd, grafheuvels, woningen en gereedschap uit de steentijd en wapens uit de bronstijd. Ook is er een diorama te zien van een begraafplaats uit die tijd. In de benedenzaal gaat de tentoonstelling terug in de tijd met onder andere koffiemolens, een teil en oude klederdracht. Er is ook een unieke presentatie van het onderhoud van klederdracht-mutsen uit Putten. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van het museum.

Wil je weten wat Historisch Museum "De Tien Malen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch Museum "De Tien Malen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch Museum "De Tien Malen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch Museum "De Tien Malen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Historisch Museum "De Tien Malen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch Museum “De Tien Malen”

Bezoekers bekeken ook