Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar

Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar is een Huisarts gelegen aan Engweg 8-T in Putten.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar in Putten

Heeft u coronagerelateerde klachten of (buik)griepklachten? Dan wordt u gevraagd om niet naar de praktijk te komen, maar telefonisch contact op te nemen. Alleen bij ernstige klachten moet er telefonisch contact opgenomen worden met de praktijk. Afspraken kunnen online gemaakt worden, vragen kunnen via de mail gesteld worden en herhaalrecepten kunnen via de receptenlijn worden aangevraagd. Als u op vakantie bent en medische hulp nodig heeft, kunt u op de website klikken voor meer informatie. De contactgegevens van Huisartsenpraktijk Beers & Tigchelaar zijn te vinden op de website. Daarnaast zijn er ook testen beschikbaar, zoals een test om te controleren of u kleurenblind bent, een test om te kijken of uw gewicht goed is en een griepcheck. Op de website is ook een zoekfunctie beschikbaar om een zorgaanbieder in Putten te vinden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Beers en Tigchelaar

Bezoekers bekeken ook