Huisartsenpraktijk De Boomhoek

Huisartsenpraktijk De Boomhoek is een Huisarts gelegen aan Engweg 8J in Putten.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Boomhoek in Putten

Huisartsenpraktijk De Boomhoek is gevestigd op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum en heeft een lift voor mensen die slecht ter been zijn. De praktijk draagt sinds 2011 het NHG kwaliteitskeurmerk en is constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Naast de huisartsen werkt er ook een huisarts in opleiding in de praktijk. Er zijn drie praktijkverpleegkundigen die zelfstandig spreekuur houden voor patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD en hoge bloeddruk. Daarnaast zijn er doktersassistentes voor kleine behandelingen en is er ondersteuning voor psychische problemen en jeugdpsychologie. Het team is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Boomhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Boomhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Boomhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Boomhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Boomhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Boomhoek

Bezoekers bekeken ook