Jonneke.nl

Jonneke.nl is een Fotograaf gelegen aan Arlersteeg 31 in Putten.

Meer informatie over Jonneke.nl in Putten

Paul en Kristine uit Amersfoort hebben contact opgenomen met Jonneke voor een fotoshoot in september. Jonneke is gepassioneerd over fotografie en geeft ook workshops. Ze verhuurt haar polderatelier als ruimte voor vergaderingen en workshops, en ze geeft spreekbeurten op bijeenkomsten. Ze biedt verschillende workshops aan, zoals een wildworkshop, een workshop smartphonefotografie en een basiscursus spiegelreflexfotografie. Daarnaast organiseert ze een inspiratieweekend. Jonneke is dankbaar voor mooie opdrachten en blikt terug op het afgelopen jaar. Ze heeft positieve reviews ontvangen waarin haar persoonlijkheid en fotografie worden geprezen.

Wil je weten wat Jonneke.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jonneke.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jonneke.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jonneke.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Jonneke.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jonneke.nl

Bezoekers bekeken ook