JUBIT IT Solutions

JUBIT IT Solutions is een IT-consultancy gelegen aan Bekestere 2 in Putten.

Meer informatie over JUBIT IT Solutions in Putten

JUBIT IT Solutions is een bedrijf dat advies op maat biedt voor ICT-omgevingen en gespecialiseerd is in virtualisatie, server based engineering, infrastructuur, migraties en optimalisatie van applicatie performance. Ze bieden consultancy, ondersteuning bij ICT-projecten en detachering van ICT-professionals. Een van hun projecten was de migratie van Windows 7 naar Windows 10, waarbij meer dan 700 applicaties en 8.500 gebruikers zijn overgezet. JUBIT wordt geprezen om hun technische kennis en vaardigheden, evenals hun communicatieve vaardigheden. Ze hebben ook een samenwerking met Careander, waarbij ze helpen bij het optimaliseren van het applicatielandschap en het implementeren van nieuwe IT-processen. Daarnaast hebben ze samen met Medrie beeldbellen mogelijk gemaakt op huisartsenposten door iPads en andere apparatuur te implementeren en installeren. JUBIT kijkt uit naar verdere samenwerking in de toekomst.

Wil je weten wat JUBIT IT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JUBIT IT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JUBIT IT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JUBIT IT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar JUBIT IT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JUBIT IT Solutions

Bezoekers bekeken ook