Juwelier Van Hoff

Juwelier Van Hoff is een Juwelier gelegen aan Kerkstraat 18 in Putten.

Meer informatie over Juwelier Van Hoff in Putten

Juwelier Van Hoff is al meer dan 30 jaar een begrip in Putten. Het verhaal begon op 10 november 1988, toen Michiel van Hoff de kans kreeg om voor zichzelf te beginnen als goudsmid en uurwerkmaker. Samen met zijn vrouw Mieke namen ze deze kans met beide handen aan. Sindsdien is Juwelier Van Hoff gegroeid en hebben ze zes ervaren medewerksters in dienst. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van de mooiste sieraden en horloges en staan altijd klaar om reparaties op te lossen. Het laatste nieuws is dat ze nu officieel dealer zijn van de smartwatches van GARMIN en binnenkort ook trouwringen van Rauschmayer in de winkel hebben. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals het schieten van oorgaatjes, reparaties, taxaties en de inkoop van oud goud. Je kunt ze vinden op de Kerkstraat 18 in Putten.

Wil je weten wat Juwelier Van Hoff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Van Hoff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Van Hoff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Van Hoff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Juwelier Van Hoff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Van Hoff

Bezoekers bekeken ook