Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 63 in Putten.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online in Putten

Bij de Hizi Hair kapsalon in Putten kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven altijd een persoonlijk advies. Ze werken met merken als Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel en maken altijd vooraf een prijsafspraak. Naast de haarbehandelingen kun je ook genieten van een ontspannende wasmassage in een massagestoel. Het team van kappers staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel de kapsalon verlaat. Maak een afspraak bij Hizi Hair in Putten en ervaar zelf waarom zij zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Putten - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Putten – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook