Kapsalon Achterstraat

Kapsalon Achterstraat is een Kapper gelegen aan Achterstraat 16A in Putten.

Meer informatie over Kapsalon Achterstraat in Putten

Bij Kapsalon Achterstraat in Putten ben je aan het juiste adres voor een herenkapsel. Je kunt snel een afspraak maken om weer een frisse look te krijgen. Er is een prijslijst beschikbaar waarin de prijzen voor verschillende behandelingen staan vermeld. Voor mannen zijn er onder andere knipbeurten, het wassen en föhnen van het haar, het bijwerken van contouren, het trimmen van de baard, klassiek scheren en het gebruik van een tondeuse. Voor jongens tot en met 11 jaar zijn er ook knipbeurten en het wassen en föhnen van het haar beschikbaar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer 0615291321. De openingstijden van de kapsalon zijn maandag van 12:00 tot 18:45 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:45 uur, vrijdag van 09:00 tot 19:45 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de kapsalon gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Achterstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Achterstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Achterstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Achterstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kapsalon Achterstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Achterstraat

Bezoekers bekeken ook