Kapsalon Het Haarcafe

Kapsalon Het Haarcafe is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 92 in Putten.

Meer informatie over Kapsalon Het Haarcafe in Putten

Het Haarcafé is een trendy, gezellige en veelzijdige salon waar je terecht kunt voor hairstyling voor dames, heren en kinderen. Ze zijn gespecialiseerd in hairextensions en werken ook met 100% vegan producten, waardoor mensen met bijvoorbeeld een ppd-allergie of hoofdhuidproblemen ook bij hen terecht kunnen. Het Haarcafé streeft naar vakkundigheid en werkt volgens de laatste trends. Ze hebben een prijslijst waarin de prijzen voor verschillende behandelingen worden vermeld, zoals knippen en stylen voor dames, heren en kinderen, kleurbehandelingen en extensions. Het Haarcafé is trots op hun diensten en heet iedereen welkom in hun salon. © 2023 | Alle rechten voorbehouden | Webdevelopment door Gemakkelijkeenwebsite.

Wil je weten wat Kapsalon Het Haarcafe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Het Haarcafe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Het Haarcafe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Het Haarcafe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kapsalon Het Haarcafe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Het Haarcafe

Bezoekers bekeken ook