Kapsalon Willy loc. Elim/Putten

Kapsalon Willy loc. Elim/Putten is een Kapper gelegen aan Engweg 46 in Putten.

Meer informatie over Kapsalon Willy loc. Elim/Putten in Putten

Kapsalon Willy is een moderne kapsalon met vestigingen in zorgcentra. Ze bieden niet alleen hun diensten aan bewoners van de zorgcentra, maar ook aan mannen, vrouwen en kinderen uit de regio. Het personeel is professioneel, klantvriendelijk en heeft veel ervaring. De salons zijn rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast knippen bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals kleuren, modelleren, bruidskapsels en visagie. Ze werken met hoogwaardige producten en brengen regelmatig een nieuwsbrief uit met leuke nieuwtjes en acties. Ook hebben ze vacatures voor haastylisten en bieden ze stageplekken aan. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Kapsalon Willy loc. Elim/Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Willy loc. Elim/Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Willy loc. Elim/Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Willy loc. Elim/Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kapsalon Willy loc. Elim/Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Willy loc. Elim/Putten

Bezoekers bekeken ook