Kerkvitaal

Kerkvitaal is een Kerk gelegen aan Anna van Gelrestraat 30 in Putten.

Meer informatie over Kerkvitaal in Putten

Kerkvitaal is een adviesbureau dat plaatselijke gemeenten helpt bij veranderingsprocessen zoals revitalisering, fusies, visie- en beleidsontwikkeling en implementatie, kerksluitingen en het opzetten van pioniersplekken. Het bureau biedt een integrale aanpak met expertise op zowel bedrijfskundig en bedrijfseconomisch vlak als op theologisch gebied, met als doel een vitale gemeente te creëren. Het team van gemeenteadviseurs is recent uitgebreid met Bernhard Vosselman, Teunie van de Water en Hilda Freije. Jan Boer, partner-adviseur van de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer, is tevens MfN registermediator en aangesloten bij het Platform Church Mediation. Daarnaast biedt Kerkvitaal ook opleidingsplekken voor interim-predikanten en HBO-theologen-gemeenteopbouw.

Wil je weten wat Kerkvitaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkvitaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkvitaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkvitaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kerkvitaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkvitaal

Bezoekers bekeken ook