Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V.

Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. is een Winkel gelegen aan Voorthuizerstraat 133 in Putten.

Meer informatie over Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. in Putten

Wij hebben ruim 20.000 artikelen op voorraad en bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. Mocht het product dat u zoekt er niet tussen zitten, dan hebben wij de mogelijkheid om speciale producten voor u te bestellen. Het is herfst en dat betekent dat de blaadjes weer gaan vallen. Tijd dus om een nieuwe bladruimer aan te schaffen. Ook kunt u bij ons terecht voor bestrijding van de mol in uw gazon. Bent u op zoek naar andere producten? Neem dan een kijkje bij onze acties en nieuwe producten. Wij bieden snelle levering en gratis verzending boven de €100,-. Daarnaast hebben wij een speciale aanbieding voor een LEDLENSER WORKERS FRIEND zaklamp met 20% korting. Ook kunt u bij ons terecht voor handige opbergmogelijkheden voor uw gereedschap en goede gehoorbescherming. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunnen wij voor u op zoek gaan. Bezoek onze winkel in Putten of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kieft IJzerwaren en Gereedschappen B.V.

Bezoekers bekeken ook