Klein koestapel

Klein koestapel is een Bed & Breakfast gelegen aan Voorthuizerstraat 145 in Putten.

Meer informatie over Klein koestapel in Putten

Laat je verrassen door het prachtige terrein van Klein Koestapel op een uitgestrekt landgoed vlakbij Putten. Hier kun je kiezen uit een van de vier gloednieuwe safaritenten voor een glampingervaring, of overnachten in de stalkamer of de hooikamer van de B&B. Het landgoed biedt fiets- en wandelroutes die direct vanaf je accommodatie starten, evenals ruiterpaden om te paard te verkennen. Het terrein is ideaal gelegen midden in de natuur, waar je kunt ontspannen, wandelen, fietsen en sporten. Of je nu kiest voor glamping of een B&B, Klein Koestapel zorgt voor een onvergetelijk verblijf op de Veluwe. Bovendien is er de mogelijkheid om je eigen paard te stallen en direct vanaf het terrein mooie routes te rijden. Het terrein biedt ruime plaatsen, volledig uitgeruste tenten en accommodaties met privé sanitair. Er is volop speelruimte voor kinderen, prachtig uitzicht op de weilanden, goede en gratis WiFi en honden zijn welkom. Hendrie en Jenny Schipper, de eigenaren van Klein Koestapel, zijn echte buitenmensen die hun droom willen waarmaken door van hun boerderij een rendabel bedrijf te maken en gasten te laten genieten van de prachtige natuur. Gasten prijzen de fijne sfeer op het terrein en de ideale ligging om te paard, fietsend of wandelend de Veluwe te verkennen. Kortom, Klein Koestapel is een paradijs voor paarden- en natuurliefheb.

Wil je weten wat Klein koestapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klein koestapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein koestapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein koestapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Klein koestapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klein koestapel

Bezoekers bekeken ook