Koningsfeest De Oranje Scheg

Koningsfeest De Oranje Scheg is een Winkel gelegen aan Engweg 6 in Putten.

Meer informatie over Koningsfeest De Oranje Scheg in Putten

Op donderdag 27 april vindt het jaarlijkse Koningsfeest plaats in park de Groene Scheg, dat voor één dag wordt omgedoopt tot park de Oranje Scheg. Dit evenement is 9 jaar geleden bedacht door ondernemende ondernemers uit Putten als aanvulling op de festiviteiten in het dorp. Het park blijkt een goede locatie te zijn, want steeds meer mensen weten de weg naar het park te vinden. Dit jaar hebben zich weer 70 vrijwilligers aangemeld om te helpen, wat essentieel is voor het organiseren van het evenement. Een van de activiteiten is een kleedjesmarkt, waar je gratis aan kunt deelnemen en je ongebruikte spullen kunt verkopen. Daarnaast worden er dit jaar nog meer activiteiten georganiseerd, zoals een roofvogelshow, schminken, een stormbaan, kinderspelen en een VR Experience. Voor meer informatie kun je de website bekijken of contact opnemen met Theo van de Kamp. Het evenement vindt plaats op 27 april in de Oranje Scheg in Putten.

Wil je weten wat Koningsfeest De Oranje Scheg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koningsfeest De Oranje Scheg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koningsfeest De Oranje Scheg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koningsfeest De Oranje Scheg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Koningsfeest De Oranje Scheg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koningsfeest De Oranje Scheg

Bezoekers bekeken ook