Korfbalvereniging de Meeuwen

Korfbalvereniging de Meeuwen is een Sportcomplex gelegen aan Halvinkhuizerweg 82 in Putten.

Meer informatie over Korfbalvereniging de Meeuwen in Putten

KV de Meeuwen kondigt verschillende nieuwsberichten aan op hun website. Zo organiseren ze een filmavond voor de D & E jeugd en kondigen ze een Bijzondere Algemene Ledenvergadering aan op 23 oktober. Daarnaast hebben ze een belangrijke overwinning behaald tegen SKF en organiseren ze op 14 oktober een Oktoberfest. Ook doen ze weer mee met de Grote Club Actie. Tot slot wordt vermeld dat de wedstrijden van Meeuwen 1 en 2 op zaterdag 16 september niet doorgaan. Op hun Instagram-account is er echter een foutmelding.

Wil je weten wat Korfbalvereniging de Meeuwen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging de Meeuwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging de Meeuwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging de Meeuwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Korfbalvereniging de Meeuwen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging de Meeuwen

Bezoekers bekeken ook