Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Gervenhof 29 in Putten.

Meer informatie over Lidl in Putten

In deze tekst wordt gepromoot om in te loggen op je Lidl-account en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Er worden verschillende categorieën in de webshop genoemd, evenals aanbiedingen en specifieke producten zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting beschikbaar is met Lidl Plus. Daarnaast worden enkele merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. De contactgegevens en openingstijden van de klantenservice worden vermeld, evenals informatie over betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl-app. Er wordt ook geadverteerd om Lidl te volgen op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook