Ligtrink2Wielers

Ligtrink2Wielers is een Fietsenmaker gelegen aan Garderenseweg 5 in Putten.

Meer informatie over Ligtrink2Wielers in Putten

Bij Ligtrink2wielers in Putten vindt u een jonge fietsenzaak met ouderwetse service. Ze bieden een breed scala aan fietsen, zoals Qwic, Cortina, RIH, en Kalkhoff. Daarnaast hebben ze ook een werkplaats waar ze alle merken fietsen, inclusief elektrische fietsen, vakkundig en snel kunnen repareren. Hun focus ligt op goede en betaalbare service, met gratis haal- en brengservice en gratis leenfietsen. In hun ruime showroom staan 200 fietsen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ze hebben ook actiemodellen in hun aanbod. Verder delen ze tips voor veilige fietspaden en informatie over het dragen van een fietshelm. Kortom, Ligtrink2wielers is de plek waar u de perfecte fiets kunt vinden die past bij uw wensen en budget, en waar u kunt genieten van ouderwetse service.

Wil je weten wat Ligtrink2Wielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ligtrink2Wielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ligtrink2Wielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ligtrink2Wielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Ligtrink2Wielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ligtrink2Wielers

Bezoekers bekeken ook