Lijn M Design

Lijn M Design is een Meubelmakerij gelegen aan Hoge Eng Oost 19-3 in Putten.

Meer informatie over Lijn M Design in Putten

Lijn M Design is een meubelmakerij en showroom in Putten, Nederland. Ze bieden handgemaakte designtafels, dinerbanken en akoestische houten wandpanelen van eigen productie. Bij Lijn M Design hechten ze waarde aan flexibiliteit, snelheid en persoonlijk contact. Ze volgen de interieurtrends op de voet en passen dit toe in hun collecties. Klanten zijn erg tevreden over de producten en de service van Lijn M Design. De levertijd varieert van 1-3 dagen voor producten die via PostNL worden verzonden tot 4 weken voor tafels. Verzending is gratis vanaf €50,-, behalve voor extra grote pakketten, waarvoor €45,- in rekening wordt gebracht. De showroom is geopend op bepaalde dagen en tijden, waar klanten de producten kunnen bezichtigen.

Wil je weten wat Lijn M Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lijn M Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lijn M Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lijn M Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Lijn M Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lijn M Design

Bezoekers bekeken ook