Lunchroom Ons Plekje

Lunchroom Ons Plekje is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 15 in Putten.

Meer informatie over Lunchroom Ons Plekje in Putten

Bij lunchroom Ons Plekje word je bediend door mensen met een licht verstandelijke beperking, zowel in de keuken als in de bediening. Ze zijn allemaal trots op hun vak en zorgen samen voor uitstekende kwaliteit en service. Naast het bedienen van gasten en het klaarmaken van gerechten, worden er ook andere horecawerkzaamheden verricht, zoals het invoeren en afrekenen van bestellingen en het schoonhouden van de ruimtes. In de lunchroom kun je genieten van een lekker bakje koffie met vers gebak of een heerlijke lunch. Ook aan de kinderen is gedacht, met kleurplaten, potloden en een speelhuisje op het terras. Op de menukaart staan ook genoeg lekkere gerechten voor kinderen. Als je benieuwd bent naar de menukaart, kun je die online bekijken. Je kunt de lunchroom vinden op de Pinnenburgerweg 73 in Putten. Als je wilt reserveren, kun je bellen of mailen.

Wil je weten wat Lunchroom Ons Plekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Ons Plekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Ons Plekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Ons Plekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Lunchroom Ons Plekje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Ons Plekje

Bezoekers bekeken ook