M-joy Coffee & Food

M-joy Coffee & Food is een Koffiebar gelegen aan Kerkstraat 34 in Putten.

Meer informatie over M-joy Coffee & Food in Putten

M-joy is een plek in Putten waar je kunt genieten van heerlijke koffie, lunch en diner. Ze hebben veel aandacht voor de kwaliteit van de koffie, met de juiste bonen, maalgraad, doorlooptijd en temperatuur. Dit heeft ervoor gezorgd dat M-joy al jaren in de top 100 van beste koffiezaken staat. Naast goede koffie, bieden ze ook verse gerechten aan en het bedieningsteam staat altijd met een glimlach klaar. Of je nu komt om even tot rust te komen tijdens het winkelen of gezellig wilt lunchen of dineren, bij M-joy ben je aan het juiste adres voor een geniet-momentje. Ze hebben ook take-away opties voor als je geen tijd hebt om te blijven. Daarnaast organiseren ze evenementen, zoals een whisky proeverij, waarbij ze bijpassende kazen serveren. M-joy is ook beschikbaar voor feesten en zakelijke aangelegenheden.

Wil je weten wat M-joy Coffee & Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M-joy Coffee & Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M-joy Coffee & Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M-joy Coffee & Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar M-joy Coffee & Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M-joy Coffee & Food

Bezoekers bekeken ook