MEC Shop

MEC Shop is een Winkel gelegen aan Nijverheidsweg 10 in Putten.

Meer informatie over MEC Shop in Putten

De MEC Shop is dé plek voor al je pokerspullen. Het assortiment is samengesteld door pokerspeler Mathijs Jonkers en toernooidirecteur Evert Jan van IJzendoorn, die samen fabrieken hebben bezocht en een kwalitatief hoogwaardig assortiment hebben samengesteld tegen een scherpe prijs. Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar, waaronder bordspellen, dealer buttons en all-in buttons, en 100% plastic kaarten. Daarnaast zijn er ook populaire producten zoals cut cards, pokertafels en airhockeytafels. Helaas zijn sommige producten, zoals de luxe professionele pokertafel Flush, uitverkocht. Maar er zijn nog genoeg andere opties, zoals de standaard pokertafel MEC ONK Pokertafel Tournament L Blauw en de opvouwbare pokertafel. Deze zijn ruim op voorraad. Neem nu een kijkje in het assortiment van de MEC Shop.

Wil je weten wat MEC Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MEC Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MEC Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MEC Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar MEC Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MEC Shop

Bezoekers bekeken ook