Meubels Harderwijk

Meubels Harderwijk is een Meubelwinkel gelegen aan Achterstraat 77 in Putten.

Meer informatie over Meubels Harderwijk in Putten

Bij Kok Wonen in Putten kunt u rustig en op uw gemak meubels uitzoeken voor uw woning in Harderwijk. In hun ruime showroom van 2300 vierkante meter kunt u vrijblijvend rondkijken zonder lastig gevallen te worden door agressieve verkopers. Kok Wonen gelooft namelijk dat kwaliteit zichzelf verkoopt. Als familiebedrijf hebben ze al generaties lang klanten in Harderwijk voorzien van nieuwe meubels en bieden ze een uitstekende service. Ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden en tekeningen te maken en ze bezorgen de meubels kosteloos thuis. Daarnaast hebben ze regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en showroomopruimingen, waardoor u voordelig nieuwe meubels in Harderwijk kunt aanschaffen. Deze actiemodellen zijn altijd op voorraad en van dezelfde kwaliteit als de andere meubels in hun assortiment. Neem een kijkje op de website en kom langs in de showroom om de meubels te bekijken die u graag in uw woonkamer zou willen hebben.

Wil je weten wat Meubels Harderwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubels Harderwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubels Harderwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubels Harderwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Meubels Harderwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubels Harderwijk

Bezoekers bekeken ook