Meubels Huizen

Meubels Huizen is een Meubelwinkel gelegen aan Achterstraat 77 in Putten.

Meer informatie over Meubels Huizen in Putten

Bij Kok Wonen in Putten kunt u terecht voor mooie en degelijke meubels voor uw woning in Huizen. Met een ruime showroom van 2300 vierkante meter inspireren ze dagelijks mensen in hun zoektocht naar een mooi en degelijk interieur. Ze bieden onder andere eethoeken van verschillende merken en banken en fauteuils van diverse merken. Als de gewenste meubels niet in de showroom staan, kunnen ze op maat gemaakt worden. Kok Wonen gaat graag de uitdaging aan om samen met u meubels te vinden die de gewenste sfeer, uitstraling en comfort geven aan uw woonkamer in Huizen. Daarnaast bieden ze ook actiemodellen en showroomopruimingen met kortingen tot 45 procent, waardoor een interieur make-over betaalbaar wordt. Ook kunt u uw huidige meubels laten herstofferen. Kok Wonen is gespecialiseerd in stoffering van meubels en komt vrijblijvend bij u langs in Huizen om de mogelijkheden te tonen.

Wil je weten wat Meubels Huizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubels Huizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubels Huizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubels Huizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Meubels Huizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubels Huizen

Bezoekers bekeken ook