Meubelstoffeerderij Jan Bakker

Meubelstoffeerderij Jan Bakker is een Stofferingszaak gelegen aan Van Oldenbarneveltstraat 89 in Putten.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij Jan Bakker in Putten

Jan Bakker is een ervaren meubelstoffeerder met meer dan 40 jaar ervaring. Naast het werken bij verschillende bedrijven heeft hij nu ook zijn eigen meubelstoffeerderij. Hij stoffeert meubels voor zowel particulieren als bedrijven en maakt unieke en comfortabele creaties. Jan Bakker biedt een brede keuze aan stoffen en komt bij klanten langs om afspraken te maken. Hij is gespecialiseerd in eigentijdse en moderne meubels, maar kan ook oude meubels in hun oude glorie herstellen. Jan Bakker heeft al vele merken gestoffeerd en heeft genoeg expertise om bijna alles te kunnen stofferen. Klanten kunnen thuis rustig door een staalboek bladeren om te kijken welke stof bij hun meubel past. Jan Bakker is beschikbaar voor kleine en grote projecten en klanten kunnen een afspraak maken en hij komt bij hen langs.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij Jan Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij Jan Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij Jan Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij Jan Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Meubelstoffeerderij Jan Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij Jan Bakker

Bezoekers bekeken ook