Meubelstoffeerderij Rovers

Meubelstoffeerderij Rovers is een Stofferingszaak gelegen aan Hoge Eng West 15 in Putten.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij Rovers in Putten

Meubelstoffeerderij Rovers is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het stofferen van meubels voor zowel particulieren als bedrijven. Naast meubels kunnen zij ook uw auto, boot- en caravankussens stofferen en reparaties uitvoeren. Ze leveren op maat gemaakte dinerbanken en verkopen polyether, leer en voordelige meubelstoffen uit eigen voorraad. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om een nieuwe vulling op maat te snijden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u hun diensten bekijken of contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij Rovers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij Rovers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij Rovers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij Rovers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Meubelstoffeerderij Rovers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij Rovers

Bezoekers bekeken ook