MiniatuurA

MiniatuurA is een Modelbouwwinkel gelegen aan Hoorneweg 7 in Putten.

Meer informatie over MiniatuurA in Putten

Op MiniatuurA.nl vindt u informatie over nieuwe ontwikkelingen en technieken voor het maken van realistische miniaturen. Ze zijn gespecialiseerd in het wegverkeer op modelbanen, met name het DC-Car systeem. Hun producten zijn uniek en kunnen eenvoudig besteld worden in de uitgebreide webshop. Daarnaast zijn ze aanwezig op treinenbeurzen. De naam MiniatuurA verwijst naar het verkleinde model van de werkelijkheid en het Atelier waar klanten hun kennis en vaardigheden vergroten via workshops. Ze ontwikkelen ook specifieke producten die via de webshop beschikbaar zijn. In 7 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met klanten over de hele wereld.

Wil je weten wat MiniatuurA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MiniatuurA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MiniatuurA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MiniatuurA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar MiniatuurA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MiniatuurA

Bezoekers bekeken ook