MODESTAL2.0

MODESTAL2.0 is een Kledingwinkel gelegen aan Kerkstraat 26 in Putten.

Meer informatie over MODESTAL2.0 in Putten

MODESTAL2.0 is al 45 jaar dé plek voor damesmode in Putten. Met meer dan 2000 trouwe klanten en 20 modemerken bieden ze de meest trendy damesmode en persoonlijke stylistes. Bij MODESTAL2.0 kunt u rustig passen, krijgt u goed advies en geniet u van een kopje koffie. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen met leuke aanbiedingen. Ze hebben ook een nieuw spaarsysteem waarbij u automatisch 5% van het aankoopbedrag spaart. Parkeren in Putten is gratis en ze bieden ook een modecheque als cadeau-optie. MODESTAL2.0 richt zich op duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, en ze hebben een nieuwsbrief waarop u zich kunt inschrijven om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat MODESTAL2.0 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MODESTAL2.0 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MODESTAL2.0? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MODESTAL2.0 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar MODESTAL2.0 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MODESTAL2.0

Bezoekers bekeken ook