Museumboerderij Mariahoeve

Museumboerderij Mariahoeve is een Museum gelegen aan Kiefveldersteeg 11 in Putten.

Meer informatie over Museumboerderij Mariahoeve in Putten

De Mariahoeve is een museumboerderij die een voorbeeld is van de boerderijen die na 1900 zijn gebouwd. Het was een gezinsbedrijf met landbouwgrond, dieren en een moestuin. Door veranderingen in de landbouw verdwenen dit soort boerderijen snel, maar de Mariahoeve is uniek omdat alles nog steeds aanwezig is zoals Maria het heeft achtergelaten. Het museum kan bezocht worden met een gids of met een audiotour. Daarnaast kan de Mariahoeve ook gebruikt worden als feestlocatie en heeft het een camping met ruime plaatsen en houten huisjes. De omgeving is prachtig met bossen en natuurgebied de Veluwe in de buurt. De Mariahoeve is gelegen in Putten.

Wil je weten wat Museumboerderij Mariahoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museumboerderij Mariahoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museumboerderij Mariahoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museumboerderij Mariahoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Museumboerderij Mariahoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museumboerderij Mariahoeve

Bezoekers bekeken ook