mushin martial arts

mushin martial arts is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Van Pallandtstraat 6 in Putten.

Meer informatie over mushin martial arts in Putten

"Mushin Martial Arts" is een specialist op het gebied van trainingen in emotieregulatie, weerbaarheid en zelfverdediging. Ze baseren zich op het Japanse Zen-principe "Mushin No Shin", wat staat voor "Geest zonder geest". Dit betekent dat je een geest hebt die niet vastzit aan gedachten of emoties en daardoor openstaat voor alles. Bij Mushin Martial Arts leren ze je om geen woede, angst of ego te hebben. Ze bieden trainingen aan op verschillende gebieden en benadrukken het belang van een open geest.

Wil je weten wat mushin martial arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mushin martial arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mushin martial arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mushin martial arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar mushin martial arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mushin martial arts

Bezoekers bekeken ook