NOW Fashion

NOW Fashion is een Kledingwinkel gelegen aan Kerkstraat 23 in Putten.

Meer informatie over NOW Fashion in Putten

Op 5 maart 2016 opende NOW fashion zijn deuren in Putten. Na zeven en een half jaar heeft de winkel besloten alleen verder te gaan met de webshop. Ze bieden nog steeds persoonlijk advies aan via de webshop en social media, maar je kunt ook de eigenaar uitnodigen om de collectie bij je thuis te bekijken. Daarnaast bieden ze styling advies op maat aan en kun je een workshop boeken om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. Daarnaast bieden ze bezorging en retournering aan, en zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring te vinden op de website. Verder kun je hen volgen op social media en je aanmelden voor de nieuwsbrief om 10% korting te krijgen op je eerste bestelling.

Wil je weten wat NOW Fashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOW Fashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOW Fashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOW Fashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar NOW Fashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOW Fashion

Bezoekers bekeken ook